Početak nove sezone

Nacionalni razvojni kampovi u Vukovaru, Dardi i Virovitici

02.10.2016.

Nacionalni razvojni kampovi u Vukovaru, Dardi i Virovitici
Foto: Arhiva HNS

U Vukovaru, Dardi i Virovitici održani su prvi nacionalni razvojni kampovi Hrvatskog nogometnog saveza u novoj sezoni, a u sklopu koje će se održati po tri kampa u jesenskom i proljetnom dijelu sezone u svim županijama.

Vukovar, točnije, NK Vuteks-sloga bio je domaćin nacionalnog razvojnog kampa od 26. do 28. rujna, a isti je okupio po 22 dječaka 2004. i 2005. godišta, dok je trećeg dana Kampa sudjelovalo i 12 djevojčica. Kamp je održan pod vodstvom instruktora Petra Krpana te instruktora ŽNS Vukovarsko-srijemske županije Gorana Meštrovića, koordinatora Slavka Bakete te trenera Vladimira Dragića, Ivana Žgele, Mladena Obrovca, Drage Ćorića, Hrvoja Bušića, Ivice Radoša i Zorana Čuglja.

Foto: Arhiva HNS

U Osječko-baranjskoj županiji uz domaćina NK Dardu održan je još jedan nacionalni razvojni kamp. Od 20. do 22. rujna na Kampu su sudjelovala 22 dječaka 2004. godišta te 28 dječaka 2005. godišta, kao i 12 djevojčica te 12 pripadnika nacionalnih manjina. Kamp je održan uz vodstvo instruktora Petra Krpana, koordinatora Karla Kanisa te trenere Borisa Jovića, Gorana Panića, Božidara Marijanca, Maria Šimunova te Vanju Kovača.

Foto: Arhiva HNS

U Nogometnom središtu Sjever u organizaciji ŽNS Virovitičko-podravske županije 19. i 20. rujna u Virovitici je održan nacionalni razvojni kamp za U-12 i U-13 kategorije. Na kampu je sudjelovalo 35 igrača 2004. godišta iz šest različitih klubova, a radili su uz stručni stožer kojeg su činili Tomislav Filipović i Ante Dražić, trener vratara Mato Grgurić, asistent Dražen Petrović te instruktor Stanislav Vugrinec. Iz 2005. godišta na Kampu je treniralo 26 dječaka, također iz šest različitih klubova, a radili su pod vodstvom Zlatka Vukovića i Gorana Bosilkovskog te instruktora NS Sjever Vugrinca.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri