Održana skupština ZNS-a

"Rezultati su pokazatelj dobrog rada u klubovima i savezima"

21.12.2016.

"Rezultati su pokazatelj dobrog rada u klubovima i savezima"
Foto: Drago Sopta/HNS

U zagrebačkom hotelu Antunović održana je skupština Zagrebačkog nogometnog saveza kojoj je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik ZNS-a Damir Vrbanović, a jednoglasno su usvojene sve predložene točke. Između ostaloga, prihvaćeni su plan i program rada te financijski plan za 2017. godinu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je prilikom svog govora zahvalio svim nogometnim djelatnicima:

"Koristim se prilikom i zahvaljujem svima vama koji ste i u ovoj godini dali visok doprinos za dobrobit zagrebačkog i hrvatskog nogometa. Posebno bi se zahvalio sportskim djelatnicima nogometnih klubova i županijskih saveza koji svakodnevno sudjeluju u radu svojih sredina i doprinose stvaranju novih nogometnih vrijednosti."

Šuker je istaknuo odličan rezultat amaterske selekcije Središta Zagreb:

"Vrijednosti hrvatskog nogometa manifestiraju se na različite načine, od kojih su svakako najistaknutiji uspješni nastupi „A“ i drugih reprezentacija Hrvatske. Posebno bih istaknuo uspješne rezultate amaterske reprezentacije Središta Zagreb, koja je u prošlom ciklusu nastupila u finalu Prvenstva Europe, a sadašnja generacija je uspješno izborila samu završnicu. I ovi rezultati su pokazatelj dobrog rada u klubovima i županijskim nogometnim savezima."

Foto: Drago Sopta/HNS

Večer ZNS-a svojim su dolaskom uveličali i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač, viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, članovi Izvršnog odbora HNS-a Marijan Kustić, Stjepan Merkaš i Davor Ivić te drugi uvaženi gosti.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri