Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Talijanski partneri

Dogovoreni detalji
suradnje s izvođačima
radova na obnovi
terena

24.04.2018.
Dogovoreni detalji suradnje s izvođačima radova na obnovi terena
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon završetka međunarodnog natječaja za dostavu ponuda za izvođenje građevinskih radova na obnovi i uređenju nogometnih igrališta s hibridnom travom, Hrvatski nogometni savez usuglasio je detalje suradnje s odabranim izvođačima radova.

Hrvatski nogometni savez u suradnji s Uefom kreće u obnovu travnjaka na stadionima hrvatskih prvoligaša, a nakon završetka međunarodnog natječaja odabrana su dva izvođača: Rappo S.R.L. i Italgreen S.p.A.

Ovoga tjedna su izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović i direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić održali sastanke s predstavnicima dviju talijanskih tvrtki na kojima su dogovoreni svi detalji i precizni rokovi za izvedbu predstojećih radova.

Rappo će izvoditi radove u Maksimiru, Kranjčevićevoj, Vinkovcima i Puli, dok će se Italgreen pobrinuti za obnovu travnjaka u Zaprešiću i Koprivnici. Radovi će započeti nakon završetka natjecateljske sezone. U prvoj fazi, gradovi će s izvođačima koje odaberu postaviti temeljnu infrastrukturu, a potom će Rappo i Italgreen preuzeti radove i postaviti vrhunske hibridne travnjake.

"Ovi sastanci potvrdili su da se za sada držimo svih predviđenih rokova te da nastavljamo realizirati ovaj projekt prema zacrtanom planu. Obnova travnjaka na ovih šest stadiona jedan je od najvažnijih projekata u povijesti Saveza i zato nam je drago što smo dogovorili sve detalje suradnje s dva vrhunska partnera, što nam daje pravo vjerovati da će travnjaci biti gotovi do početka nove natjecateljske godine", izjavio je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Slovačka - Hrvatska

06.09.2019.

FC Spartak, Trnava