Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Izvršni odbor potvrdio dogovor Šukera i Dalića
foto: Drago Sopta/HNS

HNS

Sjednica u Selcu

Izvršni odbor
potvrdio dogovor
Šukera i Dalića

23.08.2018.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U Selcu je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je najviše izvršno tijelo Saveza pod ravnanjem predsjednika Davora Šukera donijelo nekoliko važnih odluka za novu natjecateljsku godinu.

Izvršni odbor u cijelosti je prihvatio i potvrdio sve elemente dogovora predsjednika Šukera i izbornika A reprezentacije Zlatka Dalića o nastavku suradnje, na obostrano zadovoljstvo. 

foto: Drago Sopta/HNS

Nadalje, Izvršni odbor je imenovao odnosno potvrdio stručne stožere svih muških reprezentacija. Nenad Gračan nastavlja voditi U-21 reprezentaciju, Robert Jarni vodit će U-20 selekciju, dok će Ivan Gudelj preuzeti U-19 reprezentaciju.

Petar Krpan ostaje na čelu kadetske, U-17 reprezentacije, Tomislav Gričar preuzeo je reprezentaciju do 15 godina, a Sergej Milivojević selekciju do 14 godina. Mato Stanković nastavlja voditi futsalsku reprezentaciju. Uz ove odluke potvrđeni su odgovarajući sastavi stručnih stožera, čime je zaokružena struka u svim muškim reprezentacijama HNS-a.

foto: Drago Sopta/HNS

IO je donio Odluku o sustavu stalnih natjecanja u sklopu je i nekoliko važnih novina. Na prijedlog klubova i tri nogometna središta koji to smatraju praktičnijim, isplativijim i natjecateljskim zanimljivijim rješenjem, 3. HNL će se od iduće sezone igrati u pet skupina.

Istodobno, 1. HNLŽ smanjena je s 10 na osam klubova, dok je 1. HMNL smanjena s 12 na 10 klubova.

Izvršni odbor ujedno je usvojio sve dokumente, uključujući propozicije natjecanja, vodstva liga i liste delegata i sudaca, za treće HNL te natjecanja mladeži.

Iduća sjednica Izvršnog odbora bit će održana 14. listopada 2018.

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.