Mandatno razdoblje do 2023. godine

Brojni članovi HNS-a u tijelima Uefe

17.06.2019.

Brojni članovi HNS-a u tijelima Uefe
Foto: www.nzs.si

Početkom srpnja počinju novi mandati članovima svih Uefinih komisija u kojima će ponovno dobro biti zastupljen Hrvatski nogometni savez.

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, ove je godine još jednom izabran u Izvršni odbor Uefe te će ujedno iduće četiri godine biti zamjenik predsjednika u Komisiji nacionalnih saveza te u Komisiji za amaterski i nogomet mladeži.

HNS-ova voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja, Ivančica Sudac, ostala je prva dopredsjednica u Komisiji za licenciranje klubova, dok je Boris Durlen promoviran na mjesto drugog dopredsjednika Komisije za futsal i nogomet na pijesku.

Dr. Zoran Bahtijarević je treći dopredsjednik Medicinske komisije, a Zoran Cvrk postao je treći dopredsjednik Komisije za stadione i sigurnost nakon što je u proteklom mandatu bio član iste Komisije.

Tajnik HNS-a, Vladimir Iveta, član je Pravne komisije, a direktor Saveza Damir Vrbanović član je Komisije za reprezentativna natjecanja. Glavni instruktor HNS-a, Petar Krpan, novi je član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć, dok je dopredsjednik Saveza Tomislav Svetina novi član Komisije za status igrača, transfere, agente i agente za utakmice.

HNS ima predstavnike i u tri ekspertne skupine. Dopredsjednik Saveza, Ante Vučemilović-Šimunović, član je Panela administrativnih stručnjaka, član IO-a Nenad Črnko novi je član Panela za izgradnju i upravljanje stadionima, dok je dr. Zoran Bahtijarević član Anti-doping panela, kao veza između Medicinske komisije i Panela.

Svi članovi komisija imaju mandat od 1. srpnja 2019. godine do 30. lipnja 2023. godine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri