HNS

20.08.2019.
Priopćenje za medije HNS-a
foto: HNS

Hrvatski nogometni savez ovim putem reagira na medijske napise o odlukama Izvršnog odbora HNS-a te statusu predsjednika Saveza Davora Šukera.

U HNS-u ne vlada jednoumlje već demokracija. Stoga je uobičajeno da Izvršni odbor razgovara, raspravlja i zajednički odlučuje o svim pitanjima, uz poštivanje svakog pojedinačnog stava. Razumljivo je da je pritom u niz situacija bilo i bit će različitih razmišljanja. Odluka o statusu izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana također dokazuje upravo to - da svaki član IO-a ima pravo iskazati svoje mišljenje.

Pritom je IO pokazao dosljednost, poštujući dogovor s izbornikom Gračanom postignut prije U-21 Europskog prvenstva.

Istovremeno, takva odluka ni na koji način nije izraz nepovjerenja prema predsjedniku Davoru Šukeru koji je demokratski izabran za predsjednika Saveza i iza kojeg je sedam godina izuzetnih uspjeha na sportskom i financijskom planu u rukovođenju Saveza.

Učitaj više

Sljedeća utakmica