Izvršni odbor Uefe u Ljubljani

Hrvatski školarci dio posebnog Uefinog događanja

17.09.2019.

Hrvatski školarci dio posebnog Uefinog događanja
Foto: UEFA

Izvršni odbor krovne europske nogometne organizacije Uefe sastat će se 24. rujna u Ljubljani.

Na rujanskom sastanku Uefinog Izvršnog odbora, čiji je član i predsjednik HNS-a Davor Šuker, donijet će se odluke o domaćinstvu finalnih utakmica Lige prvaka 2021., 2022. i 2023. godine, finalne utakmice Europske lige 2021. godine, Uefinog Superkupa 2021. godine, Europskog prvenstva u futsalu 2022. godine te završnice Uefinih natjecanja za mladež 2021. i 2022. godine. Izvršni odbor također će raspravljati na temu pravila doigravanja i završnog ždrijeba za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Prije sjednice Izvršnog odbora na ljubljanskom Trgu republike bit će održan festival grassroots nogometa, na kojem će biti predstavljen Uefin projekt nogometa u školama. Projekt je osmišljen kao partnerstvo između nogometnih organizacija i škola, s ciljem povećanja dostupnosti nogometa za svu djecu.

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin i poznati bivši nogometaši odigrat će nogometnu utakmicu s djecom iz osnovnih škola iz Austrije, Hrvatske, Mađarske, Italije i Slovenije. Hrvatsku će na festivalu predstavljati djeca iz Osnovne škole Mihaela Šiloboda, koja se nalazi u mjestu Sveti Martin pod Okićem.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri