Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Sudačka komisija

Licence za 2020. godinu

Održan deveti
seminar sudačkih
instruktora za PNI

20.01.2020.
Održan deveti seminar sudačkih instruktora za PNI
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U organizaciji Komisije nogometnih sudaca HNS-a održan je deveti seminar saveznih sudačkih instruktora za PNI predavače u županijskim nogometnim savezima. 

Seminar je održan u prostorijama Odjela sudaca Hrvatskog nogometnog saveza u Sesvetama, pri čemu su kao predavači nastupili članovi Mentorske komisije KNS HNS-a (Vučemilović, Svilokos, Grgić, Vukić, Petrović), uz pomoć člana KNS HNS-a Draženka Kovačića.

Seminaru su prisustvovali instruktori, predstavnici svojih županijskih saveza, koji su na taj način stekli licencu za PNI predavača za 2020. godinu - ukupno ih je bilo 29.

foto: HNS

Obrađene su sljedeće teme: Pitanja i odgovori iz PNI 2020. sa svim izmjenama i dopunama (Kovačić), Praktična primjena Pravila 11. (Grgić), Praktična primjena PNI (Svilokos), Mentorska kontrola - praćenje sudaca (Vukić), te prezentacija Programa rada NR - suradnja sa županijskim sudačkim komisijama (Vučemilović).

Nakon seminara, polaznicima je uručen certifikat uspješnosti, za osposobljenost edukacije PNI na području pripadajućih županija. Instruktori su u zaključku seminara upoznati s obvezama u svome radu.

foto: HNS

foto: HNS

foto: HNS

foto: HNS

Učitaj više