Uspješna godina

Delegacija HNS-a na redovnoj Skupštini NS Osječko-baranjske županije

17.02.2020.

Delegacija HNS-a na redovnoj Skupštini NS Osječko-baranjske županije
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Uz prisustvo predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza, održana je redovna Skupština NS Osječko-baranjske županije.

Predsjednik NS Osječko-baranjske županije Ante Vučemilović–Šimunović otvorio je skupštinu pozdravivši sve prisutne delegate i goste, izrazito zadovoljne postignutim rezultatima iz 2019. godine.

Delegati su prihvatili izvješće o radu za 2019. godinu, izvješće Nadzornog odbora, izvješće Inventurne komisije i završni račun ŽNS-a za proteklo razdoblje. Usvojeni su prijedlozi i planovi programa rada za 2021. godinu te financijski plan za isto razdoblje. 

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Najveće zadovoljstvo izraženo je zbog završenog projekta Nogometne kuće, koja je otvorena u Osijeku i koja je donijela mogućnost pokretanja novih sadržaja i aktivnosti ŽNS-a. Zatim je istaknuta gradnja kampa i stadiona NK Osijek s.d.d., izgradnja mnogih umjetnih terena te izgradnja i dovršetak radova na stadionima NK Đakovo Croatia, NK NAŠK, NK Belišće, NK Valpovka i NK Slavonac iz Tenje. Osim toga, financijski se pomagalo klubovima koji su nositelji kvalitete po središtima, za njihovu redovitu djelatnost i razvoj infrastrukture, te su se nabavljale i donirale nogometne lopte.

Pohvaljen je i visoki stupanj suradnje s nogometnim središtima MNO i HNS-a, uz zahvalu svima koji su se uključili u organizaciju međunarodnih utakmica hrvatske reprezentacije te pomagali oko organiziranja kampova mlađih uzrasta, proslave raznih obljetnica i za sveukupno provođenje svih programskih aktivnosti.

Skupštini su u ime Hrvatskog nogometnog saveza prisustvovali izvršni direktor Marijan Kustić, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić i koordinator rada županijskih saveza Stjepan Merkaš, koji su u svojim prigodnim pozdravima i čestitkama poželjeli nastavak dobrog i kvalitetnog rada svim djelatnicima u Osječko-baranjskoj županiji.

Na skupštini je ujedno predstavljena knjiga Pustare južno od Osijeka, posvećena Osijeku te nogometu u Slavoniji i Baranji, koju su zajednički napisali Ivan Kastel i Branko Vadlja

Naposljetku, podijeljene su prigodne plakete i diplome zaslužnim članovima, uz poruku da se i dalje neprekidno pomaže razvoju nogometa u Slavoniji i Baranji koja je nepresušan izvor talentiranih igrača, ali koji bez potrebne financijske pomoći, kvalitetne infrastrukture i djelatnika koji rade po klubovima ne bi postigli uspjehe koji se danas postižu.

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri