Nakon teške bolesti

Preminuo dugogodišnji fizioterapeut Vatrenih Domeniko Sisgoreo

07.08.2020.

Preminuo dugogodišnji fizioterapeut Vatrenih Domeniko Sisgoreo
Foto: Drago Sopta

Fizioterapeut Vatrenih i splitskog Hajduka Domeniko Sisgoreo preminuo je 7. kolovoza 2020. godine u Splitskoj bolnici nakon kratke i teške bolesti.

Legendarni fizioterapeut HNK Hajduk Domeniko Sisgoreo rođen je 9. listopada 1962. godine, a medicinskom stožeru splitskih Bilih pridružio se 1983. godine. Sisgoreo je dugi niz godina kao član medicinskog stožera hrvatske reprezentacije skrbio i o zdravlju hrvatskih reprezentativaca te je s Vatrenima putovao na Europsko prvenstvo 2004. godine u Portugalu, Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj, Europsko prvenstvo 2008. godine u Austriji i Švicarskoj te Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. 

Brojne generacije hrvatskih reprezentativaca, igrača Hajduka te članova stožera obje momčadi pamtit će Sisgorea ne samo po njegovom izvrsnom radu i stručnosti na području fizikalne terapije, već i po njegovoj toplini te pozitivnom duhu kojim je doprinosio atmosferi unutar svih momčadi s kojima je surađivao.

Domeniko Sisgoreo preminuo je u dobi od 57 godina u jutarnjih satima 7. kolovoza 2020. godine, nakon kratke borbe s teškom bolesti. U ime svih djelatnika Hrvatskog nogometnog saveza te posebno u ime svih igrača i članova stožera koji su surađivali s Domenikom Sisgoreom, Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut njegovoj obitelji, prijateljima te svim članovima momčadi i stožera HNK Hajduk zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivao u miru.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri