3. kolo Druge HNL

Odgođena utakmica između Osijeka II i Croatije

26.08.2020.

Odgođena utakmica između Osijeka II i Croatije
Foto: Drago Sopta/HNS

Utakmica trećeg kola Druge hrvatske nogometne lige između klubova Osijek II i Croatia koja je trebala biti odigrana 29. kolovoza 2020. godine odgađa se zbog rješenja o obaveznoj samoizolaciji za veći broj igrača NK Croatije.

NK Croatia 26. je kolovoza 2020. obavijestio Hrvatski nogometni savez kako su se kod šest igrača seniorske momčadi pojavili simptomi bolesti COVID-19. Dvojica od navedenih igrača pozitivni su na SARS-CoV-2, dok se za preostalu četvoricu čekaju rezultati testiranja. Nadležni epidemiolog donio je rješenje o obaveznoj samoizolaciji i za sedam igrača koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim suigračima.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije sa sjednice održane 6. lipnja 2020. godine kojom je povjerenicima natjecanja dano ovlaštenje za odgodu utakmica u slučaju da se šest ili više igrača istog kluba nalazi u samoizolaciji, na osnovi dokumentacije dostavljene od strane NK Croatia utakmica trećeg kola Druge HNL između NK Osijek II i NK Croatia je odgođena.

Utakmica između NK Osijek II i NK Croatia bit će odigrana u prvom mogućem slobodnom terminu u srijedu, 23. rujna 2020. godine s početkom u 16:30 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri