Prijateljski odnosi

Šuker ugostio veleposlanika Alžira

01.10.2020.

Šuker ugostio veleposlanika Alžira
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, ugostio je u središtu HNS-a veleposlanika Alžirske Narodne Demokratske Republike u Republici Hrvatskoj, Nj. E. g. Mokhtara Aminea Khelifa.

Šuker je s alžirskim veleposlanikom razgovarao o nogometnom prijateljstvu između dviju država i nagovijestio mogućnost buduće suradnje.

"U obostrano ugodnom razgovoru shvatio sam koliko Alžirci cijene hrvatski nogomet. Ponosni smo što naš nogomet izaziva takvo poštovanje u cijelom svijetu i zbog toga otvaramo svoja vrata svakome tko nam želi biti sportski prijatelj, što Alžirci svakako jesu. Vjerujem da imamo prostora za još bolju suradnju u budućnosti, a današnji je sastanak bio pravi korak u tom smjeru. Zahvaljujem Nj. E. g. Mokhtaru Amineu Khelifu na dolasku i radujem se nastavku njegovanja dobrih odnosa između hrvatskog i alžirskog nogometa", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Zahvaljujem predsjedniku Šukeru na ovom prijateljskom i svrsishodnom sastanku kao još jednom vidu suradnje nogometnih saveza Hrvatske i Alžira. Vjerujem da će u budućnosti biti prilike organizirati prijateljsku utakmicu nacionalnih selekcija kao primjer bliskih odnosa naših dvaju naroda.", istaknuo je veleposlanik Alžira, Nj. E. g. Mokhtar Amine Khelif.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri