Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Petak u 12:00

Video: Komemoracija
za Zlatka Kranjčara

05.03.2021.
Video: Komemoracija za Zlatka Kranjčara
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Dinamo će u petak u podne upriličiti komemoraciju proslavljenom igraču, treneru i jednom od klupskih simbola, Zlatku Kranjčaru, prvom kapetanu Vatrenih i bivšem hrvatskom izborniku.

Sukladno epidemiološkim mjerama, komemoracija Zlatku Kranjčaru bit će zatvorenog tipa, a bit će održana u 12:00 sati u zagrebačkom hotelu Westin.

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza na komemoraciji će činiti izvršni direktor Marijan Kustić, počasni predsjednik Branko Mikša, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, direktor Damir Vrbanović te team managerica Iva Olivari

Uz neizbrisiv trag koji je ostavio u Dinamu, Zlatko Kranjčar bio je prvi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, u povijesnom dvoboju sa Sjedinjenim Američkim Državama, a potom je u dvoboju s Rumunjskom postigao i jedan od prvih pogodaka za Vatrene. Nacionalnu je selekciju kao izbornik odveo na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj. 

Posljednji ispraćaj bit će također u petak, na zagrebačkom groblju Mirogoj u 15:00 sati.

Komemoracija Zlatku Kranjčaru može se pratiti putem live streama na Dinamovom službenom YouTube kanalu:

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Cipar - Hrvatska

08.10.2021.

Larnaca