Novi projekti

Hibridni travnjaci u Varaždinu i Velikoj Gorici

28.04.2021.

Hibridni travnjaci u Varaždinu i Velikoj Gorici

Hrvatski nogometni savez potpisao je ugovore o poslovnoj suradnji s Gradom Varaždinom i Gradom Velikom Goricom po pitanju postavljanja hibridnih travnjaka na stadionima Varaždina i Gorice.

Izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić, potpisao je ugovore s varaždinskim gradonačelnikom Ivanom Čehokom, predsjednikom Nogometnog kluba Varaždin, Draženom Vitezom, uz nazočnost predsjednika Nogometnog saveza Varaždinske županije i člana Izvršnog odbora HNS-a, Nenada Horvatića, odnosno s obnašateljem dužnosti gradonačelnika Velike Gorice, Krešimirom Ačkarom, i predsjednikom Hrvatskog nogometnog kluba Gorica, Nenadom Črnkom, ujedno i članom Izvršnog odbora HNS-a.

Podsjetnika radi, HNS je raspisao međunarodni natječaj za izgradnju i uređenje hibridnih travnjaka u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu. Nastavak je to hvalevrijednog projekta koji je započeo 2018. godine kad su hibridni travnjak posredstvom HNS-a dobili stadioni u Kranjčevićevoj, Maksimiru, Puli, Zaprešiću i Koprivnici, što je uvelike doprinijelo kvalitetnijem nogometu u HT Prvoj ligi.

“Potpisivanje ovih ugovora još je jedan dokaz da su ulaganja u infrastrukturu temeljni dio našeg pristupa razvoju hrvatskog nogometa. Ulaganje u infrastrukturu hrvatskih prvoligaških klubova posljednjih godina itekako se odrazilo na kvalitetu HT Prve lige, koja je iz sezone u sezonu sve bolja. Hrvatski nogometni savez pomaže i u budućnosti će pomagati klubovima, naša je obveza ulaganje u nogometnu bazu koja je temelj uspjeha hrvatskog nogometa.”, istaknuo je Marijan Kustić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri