Dogovor uoči rujanskih akcija

Marijan Kustić održao sastanak s Pletikosom, Dalićem i njegovim pomoćnicima

04.08.2021.

Marijan Kustić održao sastanak s Pletikosom, Dalićem i njegovim pomoćnicima
Foto: Dražen Patarčić/HNS

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan je radni sastanak novoizabranog predsjednika Marijana Kustića s izbornikom A reprezentacije, Zlatkom Dalićem, tehničkim direktorom A i U-21 reprezentacije, Stipom Pletikosom, Dalićevim pomoćnicima Vedranom Ćorlukom i Ivicom Olićem, odnosno team menadžericom Ivom Olivari.

Poslije službenog upoznavanja s tehničkim direktorom Stipom Pletikosom, glavne teme razgovora ticale su se predstojećih rujanskih aktivnosti A reprezentacije, koju očekuje nastavak kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Kataru i važne utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

“Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru”, rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

"Velika je čast i zadovoljstvo opet biti dio hrvatske A reprezentacije, zahvaljujem čelnicima HNS-a na čelu s Marijanom Kustićem na ukazanom povjerenju, nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi zadržati visoke standarde. Radujem se novim izazovima, suradnji s izbornicima Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve", poručio je Stipe Pletikosa.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri