Ulaganje u infrastrukturu

Upriličena primopredaja novog hibridnog travnjaka na Šubićevcu

14.08.2021.

Upriličena primopredaja novog hibridnog travnjaka na Šubićevcu

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, koju su činili predsjednik Marijan Kustić, izvršni direktor Tomislav Svetina, član Izvršnog odbora Ante Kulušić i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, obavila je danas u društvu vlasnika HNK-a Šibenik i predstavnika Grada Šibenika primopredaju novog hibridnog travnjaka na stadionu Šubićevac.

Hibridni travnjak najnovije generacije osvanuo je na Šubićevcu poslije šezdesetak dana radova, koje je izvodila tvrtka Maxmar, a koji su uključivali uklanjanje prijašnje i postavljanje nove travnate podloge.

“Nastavak naših ulaganja u infrastrukturu značajni je temelj u razvoju hrvatskog nogometa. Drago mi je da je i Šibenik dobio novi hibridni travnjak pa će kvaliteta hrvatskog prvoligaškog nogometa time biti na još višoj razini. Ovo je još jedan dokaz da je Hrvatski nogometni savez uvijek spreman pomoći klubovima i da je ulaganje u bazu temelj uspjeha hrvatskog nogometa. Zahvaljujem čelnicima HNK-a Šibenik i Grada Šibenika na susretljivosti pri realizaciji ovog projekta,”, istaknuo je prvi čovjek HNS-a, Marijan Kustić.

Podsjetnika radi, HNS je raspisao međunarodni natječaj za izgradnju i uređenje hibridnih travnjaka u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu. Nastavak je to hvalevrijednog projekta koji je započeo 2018. godine kad su hibridni travnjak posredstvom HNS-a dobili stadioni u Kranjčevićevoj, Maksimiru, Puli, Zaprešiću i Koprivnici, što je uvelike doprinijelo kvalitetnijem nogometu u HT Prvoj ligi.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri