U službi humanosti

Selekcija veterana HNS-a nastupila na 5. Memorijalnom turniru Antonio Jurjević

30.08.2021.

Selekcija veterana HNS-a nastupila na 5. Memorijalnom turniru Antonio Jurjević
Foto: Arhiva HNS

Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza nastupila je na 5. Memorijalnom humanitarnom turniru “Antonio Jurjević”, koji se u Zadru održava u spomen na prerano preminulog bivšeg igrača, a istoimena humanitarna udruga prikupljena sredstva preusmjerava za pomoć najpotrebnijima - djeci.

Veterani HNS-a odigrali su u okviru revijalnog dijela turnira prijateljsku utakmicu protiv veterana SJP-a Poskoci i pobijedili 4:2 zahvaljujući pogocima Vedrana Ješe, Rajka Vidovića, Siniše Klobučara i Krešimira Čivraga. Strijelci za domaćine bili su Saša Pelajić i Tomislav Zorić. Pobjeda je ostvarena u produžecima nakon što je u osnovnom dijelu susret okončan remijem (2:2). Utakmicu je sudio Marijo Marinović.

Predsjednica Humanitarne udruge “Antonio Jurjević”, Bruna Kutija, zahvalila se selekciji veterana HNS-a na činjenici da su svojim dolaskom uveličali ovaj značajni humanitarni turnir, koji je ove godine u tri kategorije (seniori, veterani, djeca) okupio rekordan broj momčadi, čak 131! Susreti su se odigravali na malonogometnim terenima ŠC-a Višnjik.

Foto: Arhiva HNS

Selekcija veterana HNS-a nastupila je u sastavu Branko Fišter, Krešimir Čivrag, Hrvoje Štrok, Stipe Brnas, Rajko Vidović, Željko Župetić, Vedran Ješe, Jakov Surać, Robert Radić, Siniša Klobučar, Ante Džaja, Saša Dmitrović, Hrvoje Markuš. Izbornik je bio Robert Uroić, tehniko Nenad Stražanac, a fizioterapeut Sandi Ravbar.

Za SJP Poskoci igrali su Tomislav Slamljaković, Venci Zorić, Dragan Verunica, Dragan Kalcina, Tomislav Zorić, Goran Jurjević, Saša Pelajić, Ivan Slamljaković, Stipe Lulić, Dragan Nimac, a voditelji su bili Vinko Grdić i Mitar Mitrović.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri