Slijede novi projekti

Kustić: "Sretan sam i ponosan, uspjesi su plod rada svih nas"

22.12.2021.

Kustić: "Sretan sam i ponosan, uspjesi su plod rada svih nas"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić održao je konferenciju za medije po završetku redovne Skupštine.

U srijedu je u zagrebačkom hotelu Westin održana prva Skupština Hrvatskog nogometnog saveza pod vodstvom novog predsjednika Marijana Kustića.

"Sretan sam i ponosan jer nakon svih ostvarenih rezultata u 2021. godini ova je Skupština mogla biti održana u svečarskom tonu. Hvala svima, kao i predstavnicima medija, ovo je plod rada svih nas. Meni je to bila prva sjednica kao predsjedniku HNS-a i zahvaljujem svima na čestitkama, a skupštinarima na podršci. Uz nikad zanimljiviju Prvu HNL, svi zajedno možemo biti sretni i zadovoljni", rekao je.

S ulaskom u novu godinu odmah se kreće s daljnjim projektima razvoja hrvatskog nogometa.

"Radimo na mnogim projektima, na Drugoj HNL, a u budućnosti ćemo i na Trećoj HNL. Želimo pomoći pri brendiranju, u marketinškom dijelu, kao i u financiranju liga, a pomoć je potrebna i klubovima. Već smo napravili mnogo, a nadam se da ćemo u 2022. i 2023. godini napraviti još i više. Imamo plan i program, idemo korak po korak. Želimo nastaviti ulagati u infrastrukturu, ali i potaknuti lokalnu samoupravu da se još više uključi u pomaganje klubovima, da budu partneri. Sve što smo napravili odličan je pokazatelj, prvoligaški su travnjaci izvrsni, zaokružit će se ta priča. Duboko se nadam da će se krenuti i s ulaganjima u stadione", prokomentirao je Kustić.

"Nakon plasmana A-reprezentacije u Katar, nadam se da će i mlada reprezentacija i ostale reprezentacije također izboriti završne turnire, a u proljeće će nam svima najinteresantnije biti domaće prvenstvo. Neka se nakon svake utakmice priča o lijepom nogometu i pogocima, a ne o drugim stvarima", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri