Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Novi sponzor

Potpisan ugovor o
poslovnoj suradnji
između HNS-a i
Croatia osiguranja

12.01.2022.
Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a i Croatia osiguranja
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza danas je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a i Croatia osiguranja kojim je vodeće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj postalo sponzor Saveza i hrvatske reprezentacije.

 

Višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, i predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Davor Tomašković. Nakon svečanog potpisivanja ugovora, Kustić je Tomaškoviću darovao personalizirani dres svjetskih doprvaka.

foto: Drago Sopta/HNS

"Zahvaljujem gospodinu Tomaškoviću i rukovodstvu Croatia osiguranja na povjerenju te im želim dobrodošlicu u hrvatsku nogometnu obitelj. Kao vodeća sportska organizacija u Hrvatskoj, želja nam je surađivati s najuspješnijim kompanijama u Hrvatskoj, a Croatia osiguranje sigurno pripada u najuži krug takvih tvrtki. HNS ima odgovornost poslovno pratiti uspjehe hrvatske reprezentacije kako bismo mogli dalje ulagati u razvoj nogometa, a ovaj vrijedan ugovor potvrđuje da to uspješno radimo. Gospodinu Tomaškoviću i novim partnerima iz Croatia osiguranja želim puno zajedničkih uspjeha", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

foto: Drago Sopta/HNS

"Croatia osiguranje dugogodišnji je i vjerni prijatelj hrvatskog sporta. Posebno nas, stoga, raduje što smo od danas partneri HNS-a i najpopularnijeg sportskog kolektiva u zemlji, hrvatske nogometne reprezentacije. Uvjeren sam da dijelimo brojne vrijednosti, od izvrsnosti u onome čime se bavimo do društvene odgovornosti koju obje organizacije žive i zagovaraju. No, ono temeljno što nam je zajedničko jest posvećenost interesima domaćeg čovjeka i nacionalnim uspjesima. Zato sam uvjeren u odličnu suradnju, pri čemu zahvaljujem gospodinu Kustiću i rukovodstvu HNS-a na ukazanom povjerenju i izboru Croatia osiguranja kao novog partnera Saveza. Našoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću želimo puno sreće i uspjeha, a u nama će imati najveće navijače", izjavio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Davor Tomašković.

Croatia osiguranje najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Kao tržišni i digitalni lider na području osiguranja, Croatia posluje u sastavu Adris grupe. Uz tradiciju dugu više od stoljeća, Croatia osiguranje kontinuirano ulaže u razvoj novih i digitalnih proizvoda te pomaže projekte koji potiču pozitivne društvene promjene.

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Danska

22.09.2022.