Cijena jedan dolar

Otvorena prodaja loyalty kripto tokena Vatreni

03.02.2022.

Otvorena prodaja loyalty kripto tokena Vatreni
Foto: Arhiva HNS

Nakon iznimno velikog interesa i uspješno završene pretprodaje, od danas je službeno otvorena javna prodaja tokena VATRENI.

Cijena tokena u otvorenoj prodaji iznosi 1 dolar uz minimalni ulog od 25 dolara (165 kuna, prema srednjem tečaju HNB-a).

Svi vjerni navijači hrvatske nogometne reprezentacije koji posjeduju token VATRENI imat će pravo prvenstva pri kupnji ulaznica za utakmice, moći će sudjelovati u određenim odlukama HNS-a te će imati pristup ekskluzivnim proizvodima i VIP iskustvima. VATRENI token svojim vlasnicima omogućava i plaćanje na više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj koja primaju kriptovalute te trgovanje i zamjenu za drugu kriptovalutu na otvorenoj burzi Uniswap.

VATRENI token se može kupiti direktno na linku: https://tokenapp.biznisport.com/offers

Na web stranici se je potrebno ulogirati (napraviti vlastiti račun) kako bi se omogućila kupnja VATRENI tokena. Potom pratiti jednostavne upute. Na istoj stranici će se kasnije nalaziti i aplikacija, koja će omogućiti lakše kupovanje i razmjenu.

Za bilo kakve poteškoće ili pitanja, korisnici se slobodno mogu obratite na [email protected] ili direktnom porukom na web stranici.

S obzirom na velike gužve na platformi, plaćanje/transakcija može biti malo otežana.

Važna napomena:

VATRENI token je po svojoj naravi kriptovaluta. Ulaganje u kriptovalute izrazito je riskantno i u njega se ne bi trebao upuštati nitko tko ne raspolaže s dovoljno znanja. Tržište kriptovaluta samo je dijelom regulirano pa eventualni ulagači ne mogu računati na sve vidove zaštite koji bi im možda bili dostupni na klasičnom financijskom tržištu. Ako ne vladate suvereno materijom na način da znate zaprimiti kriptovalute na digitalni novčanik i sigurno ih držati, nemojte se upuštati u ulaganja u kriptovalute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri