Sinj, Dugopolje, Solin i Split

Predsjednik Kustić u radnom posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji

13.03.2022.

Predsjednik Kustić u radnom posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, iskoristio je subotnji derbi između Hajduka i Dinama za posjet Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je pogledao dvije utakmice i posjetio još dva kluba.

Kustić je na stadionu Hrvatskih vitezova pogledao drugoligaški ogled između Dugopolja i Orijenta 1919 (1:1), a potom je svjedočio najvećem derbiju hrvatskog nogometa u kojem su Hajduk i Dinamo odigrali bez pobjednika (0:0) pred punim Poljudom.

Foto: Arhiva HNS

Uz to, predsjednik Saveza je u pratnji dopredsjednika HNS-a Marija Smodlake i dopredsjednika županijskog nogometnog saveza Mije Šute obišao nogometne klubove Junak Sinj i Solin, gdje je razgovarao s predsjednicima dvaju klubova, Franom Bokom i Miroslavom Delićem. Kustić je s domaćinima razgovarao o aktualnoj problematici, uključujući razvoj nogometne infrastrukture.

Foto: Arhiva HNS

"Zahvaljujem vodećim ljudima Junaka, Solina, Dugopolja i Hajduka na gostoprimstvu, bilo je ugodno provesti vrijeme u Dalmaciji i upoznati se još bolje sa situacijom na terenu. Naravno, različite izazove ima klub poput Hajduka koji se bori za titulu, u odnosu na Junak, Solin ili Dugopolje, ali važno je svima posvetiti vrijeme i pažnju jer je HNS-ova zadaća svim klubovima u zemlji pružiti kvalitetno okruženje za rad i daljnji razvoj. Kada vidim s koliko energije, ambicije i entuzijazma rade ljudi u klubovima, kada vidim koliko strasti i emocija ima na punom Poljudu, znam da je hrvatski nogomet u dobroj poziciji te ćemo nastaviti raditi da bude još bolji", izjavio je predsjednik Saveza Marijan Kustić.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri