Uoči derbija u Splitu

Kustić sa suradnicima posjetio Klis

20.04.2022.

Kustić sa suradnicima posjetio Klis
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, posjetio je danas Nogometni klub Uskok gdje su ga ugostili čelnici kluba, kao i načelnik općine Klis Jakov Vetma.

Kao i uoči prošlog derbija između Hajduka i Dinama, predsjednik HNS-a Marijan Kustić iskoristio je put u Split za obilazak klubova u Splitsko-dalmatinskoj županiji te je ovom prigodom obišao Nogometni klub Uskok gdje su ga dočekali predsjednik kluba Goran Vidić i direktor Tonći Pleština, kao i načelnik Klisa Jakov Vetma.

Foto: Arhiva HNS

U delegaciji HNS-a su uz predsjednika Kustića bili dopredsjednik HNS-a Mario Smodlaka, član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar te koordinator natjecanja HNS-a Neven Šprajcer.

"Čestitao sam domaćinima na uspješnoj sezoni u 3. HNL Jug gdje su pri vrhu ljestvice te smo pritom razgovarali o promjenama u sustavu natjecanja i kako će se one odraziti na klubove. Raduje me vidjeti da klub ima podršku lokalne sredine što je od presudne važnosti za funkcioniranje amaterskih klubova, koji su, s druge strane, vrlo značajni za društveni život manjih sredina, posebno kao mjesto gdje trenira puno mladih nogometaša. Poželio sam klubu uspjehe u daljnjem rad radu, a županijski savez im je, kao i HNS, mjesto gdje se uvijek mogu obratiti za podršku, pomoć ili savjet", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri