Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Redovne aktivnosti

Obavezni godišnji
seminar trenera u
Westinu 22. rujna

09.09.2022.
Obavezni godišnji seminar trenera u Westinu 22. rujna
foto: Drago Sopta/HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

Komisija trenera Hrvatskog nogometnog saveza u suradnji s Nogometnom akademijom HNS-a organizira obavezni godišnji seminar trenera za natjecateljsku sezonu 2022/23 te seminar za osvježavanja za UEFA PRO trenere.

Seminar će se održati 22. rujna u zagrebačkom hotelu Westin, uz praktični dio na terenu stadiona u Kranjčevićevoj i mogućnost praćenja utakmice Lige nacija između Hrvatske i Danske.

Seminar je obavezan za prvog trenera, dva pomoćna trenera i trenera vratara klubova SuperSport HNL-a, prvog trenera Prve NL, prvog trenera 1. HNŽL, voditelje škola nogometa SuperSport HNL-a, voditelje škole klubova Prve NL, trenere Prve NL juniora i kadeta, izbornike muških i ženskih reprezentacija, instruktore Središta HNS-a, UEFA PRO trenere kojima je istekla dozvola za rad, odnosno polaznike i apsolvente UEFA PRO edukacije na Nogometnoj akademiji HNS-a.

Očekivani program seminara sadržava predavanja izbornika Nenada Gračana o specifičnostima ženske A reprezentacije, predsjednika Komisije nogometnih sudaca IO-a HNS-a, Brune Marića, o novostima iz PNI, Portugalca Jorgea Castela o trendovima u nogometu i trenerskom poslu, Zorana i Ivana Tomića o trenerima u odnosima s medijima, Darka Kolesarića o integritetu natjecanja.

U praktičnom dijelu na stadionu u Kranjčevićevoj sudjelovat će prethodno spomenuti portugalski stručnjak Jorge Castelo, u suradnji s trenerima juniorske momčadi Lokomotive. Po završetku seminara organizirana je večera za sve sudionike u hotelu Westin te individualni odlazak na utakmicu Hrvatska - Danska.

Cijena seminara iznosi 400 kuna, sredstva se uplaćuju na žiro račun IBAN: HR61 2340 0091 1105 4679 6, adresa: Nogometna akademija HNS-a, Ulica grada Vukovara 269a, poziv na broj - OIB sudionika, svrha uplate: seminar trenera i osvježenja trenerskih iskaznica.

U cijenu seminara uračunati su troškovi participacije, večera za sve sudionike, ulaznica (za trenere koji se prijave do 10. rujna) za utakmicu Hrvatska – Danska te izrada novih iskaznica.

Mole se svi klubovi koji su obavezni poslati svoje trenere na seminar, kao i polaznike koji imaju obavezu osvježenja svoje licence, da prijave svoj dolazak u izravnom kontaktu s referadom Nogometne akademije HNS-a na mail marta.sokolic@hns-cff.hr najkasnije do 10. rujna radi pripreme i organizacije seminara.

U slučaju opravdanih razloga (zdravstvene poteškoće ili profesionalni angažman u inozemstvu), treneri koji ne mogu prisustvovati ovom seminaru, obavezu osvježenja trebaju regulirati kroz dodatne edukacijske seminare, na razini nogometnih središta HNS ili nogometnih organizacija u zemljama u kojima rade.

Obrazac za prijavu može se preuzeti ovdje, a predviđeni program seminara i satnicu na sljedećoj poveznici.

 • Marijan Kustić otvorio obavezni godišnji seminar trenera

  22.09.2022.

  Marijan Kustić otvorio obavezni godišnji seminar trenera

  U zagrebačkom hotelu Westin održan je obavezni godišnji seminar trenera za natjecateljsku sezonu 2022/23 te seminar za osvježavanja za UEFA PRO trenera u organizaciji Komisije trenera Hrvatskog...

 • Polaznici Akademije na četvrtom modulu 2. semestra

  16.09.2022.

  Polaznici Akademije na četvrtom modulu 2. semestra

  Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza organizira četvrti modul 2. semestra XI generacije za UEFA PRO licencu koji će se održati od 19. do 24. rujna, a u okviru istog, 22. rujna, u hotelu...

 • Održana sjednica Komisije trenera HNS-a

  23.06.2022.

  Održana sjednica Komisije trenera HNS-a

  U sjedištu krovne organizacije hrvatskog nogometa održana je sjednica Komisije trenera Hrvatskog nogometnog saveza.   Sjednicom je predsjedao Slavko Prišćan, ujedno i dopredsjednik HNS-a, uz...

 • Okončan treći modul 2. semestra

  24.05.2022.

  Okončan treći modul 2. semestra 

  U prostorijama Nogometne akademije Hrvatskog nogometnog saveza okončan je treći modul 2. semestra XI generacije za Uefinu PRO licencu.   U okviru istoga polaznici su imali priliku poslušati...

Učitaj više