Donacija naslovnog sponzora

Domaćinima šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa 10.000 kuna 

11.10.2022.

Domaćinima šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa 10.000 kuna

SuperSport kao naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa ponovno će financijski podržati domaćine šesnaestine finala.  

 

SuperSport Hrvatski nogometni kup, najmasovnije domaće nogometno natjecanje, došlo je do šesnaestine finala. Prva utakmica između Borinaca iz Jarmine i Dinama je već odigrana, a gosti iz Zagreba su uvjerljivom pobjedom (4:0) izborili osminu finala u kojem je još i Nedelišće, klub koji je trebao igrati protiv Intera iz Zaprešića. Preostalih 14 utakmica na rasporedu je u drugoj polovici listopada, a svim domaćinima utakmica u ovoj fazi natjecanja, naslovni sponzor SuperSport odlučio je donirati 10.000 kn!

“Zahvaljujem rukovodstvu SuperSporta jer ovom inicijativom potvrđuju kako im je zaista stalo do razvoja domaćeg nogometa. Nogomet je na svojoj najvišoj razini milijunski posao, ali na nivou naših domaćina šesnaestine finala, ovih 10.000 kuna je iznimno značajna donacija koja će klubovima uvelike pomoći u organizaciji utakmica koje su, za mnoge od tih klubova, od povijesnog značaja. Vidjeli smo u Jarmini što cijelom mjestu i okolici znači dolazak Dinama - to je jedna od ljepota kupa kao natjecanja. Ovom vrijednom donacijom, SuperSport je tim klubovima dodatno uljepšao plasman u šesnaestinu finala i time još jednom potvrdio da se radi o partneru koji s nama dijeli ambiciju razvoja nogometa na najširoj razini”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

“Sponzoriranjem najjačih domaćih nogometnih natjecanja jasno smo naglasili naš cilj - ulaganje u razvoj hrvatskog nogometa u cijelosti. Ovo je samo jedan dodatni korak na tom putu. Vjerujem da će ove donacije pomoći klubovima u boljoj i lakšoj organizaciji utakmica i pokrivanju pratećih troškova“, istaknuo je član Uprave SuperSporta Goran Đurić

Podsjetnika radi, SuperSport je u svibnju potpisao ugovor o marketinškim pravima i pravima na klađenje za utakmice u vlasništvu Hrvatskog nogometnog saveza te je sada naslovni sponzor sedam najjačih domaćih nogometnih natjecanja - tri najjača ligaška ranga, Hrvatskog kupa, Superkupa, Prve hrvatske malonogometne lige te Prve ženske nogometne lige.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri