Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Dominik Livaković posjetio dječaka Franju Kalfića kojemu su uspješno transplantirana pluća
foto: Drago Sopta/HNS

HNS

Humanost na djelu

Dominik Livaković
posjetio dječaka
Franju Kalfića kojemu
su uspješno
transplantirana pluća

17.01.2023.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, posjetio je u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, dvanaestogodišnjeg dječaka iz Korenice, prvog djeteta u Hrvatskoj s transplantiranim plućima.

 

Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije, Ive Olivari.

Franjo u svakom slučaju nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 13. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.

foto: Drago Sopta/HNS

“Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije”, rekao je Dominik Livaković, koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres.

Sretan rođendan, Franjo!

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.