Službena “premijera”

Predstavljena knjiga “Cico - tak imam te rad”

07.04.2023.

Predstavljena knjiga “Cico - tak imam te rad”
Foto: Drago Sopta/HNS

U Novinarskom domu u Zagrebu predstavljena je knjiga “Cico - tak imam te rad” o velikanu hrvatskog nogometa Zlatku “Cici” Kranjčaru.

Knjiga, koju su u izdanju Večernjeg lista napisali novinari Tomislav Dasović i Mladen Miletić, obrađuje sva razdoblja njegove nogometne karijere i donosi sjećanja Cicinih suigrača, prijatelja i igrača, kao i emotivne ispovijesti članova njegove obitelji.

“Drago mi je da je knjiga izašla te da će čitatelji u njoj pronaći Cicu i biti zadovoljni. Emocije o ocu nosim uvijek o sebi, a puno bitnije nam je bilo predstaviti ga kao čovjeka nego koliko je trofeja osvojio. Od dana kada je otišao vodio sam se s mišlju što bi on htio. Siguran sam da bi htio da knjiga o njemu izađe, a mislim da je to i zaslužio. Dugo se neću s time pomiriti da ga nema s nama. Koliko god živi u nama i s nama, ali nije ovdje”, rekao je Cicin sin, Niko Kranjčar.

Promociju knjige svojim su prisustvom uveličali i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, predsjednikov savjetnik Zorislav Srebrić i izbornik hrvatske U-19 reprezentacije Josip Šimunić

U knjizi o Cici govore i Zvonimir Boban, Igor Štimac, Robert Prosinečki, Luka Modrić, Niko Kovač, Slaven Bilić, Dado Pršo, Darijo Srna, Mark Viduka, Joško Jeličić, Zorislav Srebrić, Velimir Zajec, Marko Mlinarić i još mnogi drugi... Svoj odnos s Cicom u knjizi je prepričao i trener svih trenera, nedavno preminuli Miroslav Ćiro Blažević.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri