Javna prodaja putem interneta

U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

12.05.2023.

U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

Prodaja ulaznica za finalnu utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika počet će u ponedjeljak, 15. svibnja.

Završna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa bit će odigrana na stadionu HNK Rijeka, 24. svibnja s početkom u 19 sati.

Ulaznice za navijačke sektore

Svakom klubu finalistu dodijeljeno je 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka bit će dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici. Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine iznosit će 20 eura.

Navijači Hajduka ulaznice će moći kupiti preko HNK Hajduk te više informacija o prodaji ulaznica mogu pronaći na službenim stranicama kluba, dok će navijači Šibenika također moći kupiti ulaznice preko HNK Šibenik te više informacija o prodaji na ticket pointu mogu pronaći na službenim stranicama Šibenika.

Prodaja i distribucija ostalih ulaznica

Hrvatski nogometni savez organizirat će prodaju i distribuciju preostalih ulaznica, a ulaznice za javnu prodaju bit će dostupne isključivo putem interneta na sljedećoj poveznici.

Ulaznice će biti dostupne po sljedećim cijenama:

Tribina Zapad - 25 EUR
Tribina Istok - 20 EUR

Prodaja putem interneta počet će u ponedjeljak, a rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do početka utakmice ili do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznicu pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri