Dogovor na Korzu

Autotrans novi prijevoznik HNS-a

15.03.2014.

Autotrans novi prijevoznik HNS-a
Foto: Arhiva HNS

Danas je na riječkom Korzu potpisan ugovor između Hrvatskog nogometnog saveza i Autotransa kojim je riječka kompanija postala službeni prijevoznik hrvatskih nogometnih reprezentacija.

Na Trgu 111. brigade HV-a Autotrans i HNS organizirali su druženje s navijačima reprezentacije "ususret Brazilu", a tom prigodom su predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Autotransa Zvonko Krmpotić potpisali ugovor o suradnji.

"Podrška brojnim hrvatskim reprezentacijama, od mlađih uzrasnih kategorija preko djevojaka do malonogometaša, jedan je od najvažnijih zadataka HNS-a, a u tomu važnu ulogu igra i prijevoz. Drago mi je što potpisujemo ugovor s vrhunskim auto-prijevoznikom i vjerujem da ćemo s Autotransom otputovati do brojnih novih pobjeda i uspjeha", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Gospodin Krmpotić predstavio je medijima najnoviji autobus u Autotransovom voznom parku, a podsjetio je kako se u okviru Autotrans grupe prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza.

Autotrans se ugovorom obvezuje staviti hrvatskim reprezentacijama na raspolaganje najsuvremenije opremljene turističke autobuse, dok će za ugovoreno sponzorstvo HNS promovirati Autotrans putem svojih kanala.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri