NS Karlovačke županije

Neven Šprajcer i dalje predsjednik

08.04.2014.

Neven Šprajcer i dalje predsjednik
Foto: Drago Sopta/HNS

Na izbornoj sjednici skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije dosadašnji predsjednik Neven Šprajcer dobio je novi mandat od četiri godine.

Šprajcer je podnio izvještaj o radu u protekle četiri godine, a naglasio je neke od važnijih projekata poput tradicionalnog kadetskog turnira "Branko Čavlović Čavlek", izgradnju malonogometnog terena s umjetnom travom u suradnji s HNS-om te organizaciju kampova mladeži.

U Izvršni odbor izabrani su Ranko Bastaja, Željko Berislavić, Tugomir Majdak, Dario Mrzljak, Krešimir Perković, Ivica Salopek, Zlatko Sentigar, Ivan Sopčić, Marin Svetić i Damir Šalov. Dopredsjednici su Zlatko Sentigar i Ranko Bastaja. U Nadzorni odbor izabrani su Boris Plemić, Nikica Rudar i Dražen Furač, a zamjenski članovi su Ivan Dujlović i Tomislav Ribičić. Za zastupnike u skupštini HNS-a izabrani su Neven Šprajcer i Krešimir Perković, a zamjenski zastupnici su Bruno Furač i Tomislav Kuzman.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izvršni predsjednik Damir Vrbanović i direktor svih reprezentacija Zorislav Srebrić, predsjednik i tajnik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Davor Ivić i Damir Nogić te predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije i član IO-a HNS-a Stjepan Merkaš.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri