Za pomoć poplavljenim područjima

Humanitarna utakmica u Županji: slavlje Vatrenih predvođenih kapetanom Šukerom

12.10.2014.

Humanitarna utakmica u Županji: slavlje Vatrenih predvođenih kapetanom Šukerom
Foto: Drago Sopta/HNS

U Županji je odigrana humanitarna utakmica za pomoć klubovima s poplavljenih područja, u kojoj su nastupili brojni veterani hrvatske reprezentacije uključujuči i predsjednika HNS-a, Davora Šukera.

Predvođena kapetanom, predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, selekcija veterana "Vatrenih" svladala je u Županji selekciju veterana "Poplavljenih", u humanitarnom dvoboju s kojega je prihod namijenjen klubovima koji su stradali u nedavnim poplavama na području Slavonije.

Rezultat, koji je bio u drugom planu, glasio je 5:2 za Vatrene, a pogotke su postigli Šuker s 11 metara, Robert Jarni, Goran Vlaović, još jednom Šuker te Mario Meštrović, odnosno Vlado Vlček i Enes Pezerović, s bijele točke.

Foto: Drago Sopta/HNS

Po lijepom vremenu i u vrlo ugodnoj atmosferi, za "Poplavljene" su nastupili Krunoslav Begić, Dražen Abramović, Blaž Breškić, Zoran Kovačević, kapetan Dražen Džoić, Vlado Crnov, Josip Vrkljan, Drago Lucić, Enver Voloder, Goran Bašić, Ivan Jurić, Dragan Boban, Vlado Vlček, Josip Krpan, Zvonko Novoselac, Josip Dandić, Enes Pezerović i Adam Maroševac.

Boje "Vatrenih" branili su Željko Pavlović, Petar Krpan, Robert Jarni, Anthony Šerić, Mario Cvitanović, Zoran Mamić, Boris Živković, Davor Šuker, Igor Cvitanović, Goran Vlaović, Igor Tudor, Mladen Ivančić, Mario Meštrović, Goran Meštrović, Dražen Mužek i Ulrich Biller, pod vodstvom Zorislava Srebrića.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri