Pioniri Dinama pobjednici završnice prvenstva

20.06.2013.

Pioniri Dinama pobjednici završnice prvenstva

U Sv. Martinu na Muri ovoga se tjedna održava završnica Pionirskog prvenstva HNS-a na kojoj sudjeluju prvaci natjecanja po nogometnim središtima.

Na završni turnir plasirali su se prvaci nogometnih središta Osijek (Osijek), Rijeka (Istra 1961), Split (Hajduk), Zagreb (Dinamo) i Sjever (Slaven Belupo). Završni turnir igra se u organizaciji i pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza, a sve momčadi smještene su u Spa & Sport Resortu Sv. Martin.

Predsjednik turnirskog odbora je glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac, dok je Damir Stipković organizator i provoditelj natjecanja. Ispred HNS-a, turnir prate i izbornik U-15 selekcije Ivo Vranješ, instruktor NS Rijeka Mladen Ivančić, instruktor NS Osijek Ivica Grnja i instruktor NS Zagreb Sreten Ćuk, a pionire je obišao i direktor svih reprezentacija Zorislav Srebrić.

Dobru atmosferu u Sv. Martinu na Muri kvare tek vremenske (ne)prilike, a zbog nesnosne vrućine i dogovorom svih predstavnika klubova satnice utakmica pomaknute su sa 17 i 18.15 na 18 i 19.15 sati.

Pioniri Dinama su već nakon tri kola osigurali naslov prvaka s tri uvjerljive i dojmljive pobjede. Slaven Belupo i Osijek svladali su s 4:0, a Hajduk s 2:0, uz ukupno četiri pogotka Dina Halilovića.

Posljednji susret Modrih protiv Istre 1961 bit će tek formalnost s obzirom na to da ni u slučaju poraza Dinamu ne može pobjeći trofej namijenjen najboljoj ekipi.


1. kolo:
Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Šiljić, Neveščanin)
Dinamo - Osijek 4:0 (Brekalo, Lovren, Halilović, Kalaica-11m)

2. kolo:
Slaven Belupo - Istra 1961 1:1 (Bogojević/Brajković)
Hajduk - Dinamo 0:2 (Majić, Halilović)

3. kolo:
Dinamo - Slaven Belupo 4:0 (Halilović 2, Drčić, Lovren)
Osijek - Hajduk 1:0 (Prugovečki)

4. kolo:
Istra 1961 - Dinamo
Slaven Belupo - Osijek

5. kolo:
Hajduk - Slaven Belupo
Osijek - Istra 1961

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri