UEFA-in član sudačke komisije posjetio HNS

16.01.2013.

UEFA-in član sudačke komisije posjetio HNS

U Kući nogometa u Zagrebu je održan uspješan sastanak predsjednika i delegacije HNS-a s članom sudačke komisije UEFA g. Vladimirom Šajnom

Na poziv HNS-a, odnosno predsjednika Saveza g. Davora Šukera i Komisije nogometnih sudaca održan je sastanak na kojem je bio nazočan i pozvani član UEFA-ine sudačke komisije gospodin Vladimir Šajn koji je istovremeno i mentor za rad i razvoj nogometnih sudaca, kontrolora i instruktora iz Hrvatske. Sastanak je održan u Zagrebu, u Kući nogometa, 16. siječnja 2013. godine.

Sastanku su, u ime Saveza, prisustvovali predsjednik Davor Šuker, izvršni predsjednik Damir Vrbanović, dopredsjednik Ante Kulušić, predsjednik sudačke komisije Dušan Kukić i voditelj sudačkog odjela Ivan Košutić.

Tema sastanka bila je stanje i razvoj suđenja i sudaca te nove smjernice iz sudačke konvencije UEFA koje se imaju primijeniti u nogometnoj godini 2013./14. godini.

Raspravljalo se i o ustroju i radu sudačke aktivnosti u Hrvatskoj kao i o stručnim aspektima u suđenju. Utvrđeno je da sudačka komisija Izvršnog odbora HNS-a primjenjuje smjernice iz sudačke konvencije UEFA-e kao i da će nove smjernice, također, biti primijenjene u novom razdoblju u 2013./14. godini.

Član UEFA-ine sudačke komisije, g. Šajn ocijenio je djelovanje i provedbu odredaba konvencije kao vrlo dobro a pohvalio je čelništvo Saveza za podršku vodstvu sudaca odnosno sudačke komisije Saveza čiji je rad, također, ocijenio kao uspješan.

Predsjednik i ostali članovi delegacije Saveza zahvalili su članu UEFA sudačke komisije na višegodišnjoj konstruktivnoj komunikaciji i suradnji.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri