Pod pokroviteljstvom HNS-a

Više od 700 djevojaka na turniru Agram 2015.

14.01.2015.

Više od 700 djevojaka na turniru Agram 2015.
Foto: Arhiva HNS

Ovoga vikenda održan je 13. međunarodni ženski malonogometni turnir Agram 2015., a glavni pokrovitelj ovog velikog projekta na kojem nastupa više od 700 djevojaka je Hrvatski nogometni savez.

ŽNK Agram najavio je za 15. rođendan kluba organizirati najveću manifestaciju u povijesti ženskog malog nogometa u Hrvatskoj, pa su tako uz seniorke te već tradicionalno selekcije U-17, U-15 i U-13, ove godine po prvi puta u programu turnira i djevojčice do 11 godina.

Na Zagrebačkom velesajmu, u Fusio futsal centru, protekloga vikenda održana su natjecanja seniorskih ekipa te kadetkinja, a narednoga vikenda bit će održan nastavak turnira sa selekcijama U-15, U-13 i U-11.

Foto: Arhiva HNS

U finalu seniorskog natjecanja, ekipa Pomurja svladala je Osijek u finalu nakon izvođenja šesteraca. Pomurje je i u odličnoj polufinalnoj utakmici protiv prošlogodišnjeg pobjednika, ekipe Sarajeva, bilo uspješno u raspucavanju.

U kategoriji kadetkinja, domaća ekipa Agrama pobrinula se za veliko slavlje u dvorani pobijedivši u finalu Pomurje nakon šesteraca.

Foto: Arhiva HNS

Ispred HNS-a, turniru su prisustvovali član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš, viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, tehnički direktor Romeo Jozak, koordinatorica stručnih stožera reprezentacija Marija Margareta Damjanović i član Komisije za ženski nogomet Alen Moharić.

Poredak seniorke:
1. Pomurje
2. Osijek
3. Sarajevo
4. Split Tommy

Poredak kadetkinje:
1. Agram
2. Pomurje
3. Ferencvaroš
4. Breznica

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri