Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Kandidatura za IO Uefe

Šuker krenuo u
obilazak europskih
saveza

02.03.2015.
Šuker krenuo u obilazak europskih saveza
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker jedan je od 12 kandidata za sedam mjesta u Izvršnom odboru Uefe, pa će kroz ožujak obići niz europskih nogometnih saveza kako bi im predstavio svoj program.


Šuker je prošloga tjedna posjetio Nogometni savez Bosne i Hercegovine gdje je razgovarao s predsjednikom Elvedinom Begićem.

"Hrvatski nogometni savez dosta nam je pomagao, posebno u pripremama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje smo mi išli po prvi puta na veliko natjecanje. Razgovarali smo o zajedničkim projektima i nastupima prema Uefi i Fifi", komentirao je nakon sastanka predsjednik NSBiH Elvedin Begić.

"Čast mi je biti u Sarajevu s našim prijateljima - nadam se da će se obje reprezentacije plasirati na Euro 2016. Naravno da bi mi bilo drago imati potporu NSBiH. Surađivali smo dobro i do sada, tako ćemo i nastaviti, moramo jedni drugima pomagati", dodao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

foto: Arhiva HNS

Šuker će kroz naredni tjedan svoj program kao kandidata za članstvo u IO-u Uefe predstaviti kolegama u Makedonskom, Njemačkom i Engleskom nogometom savezu.

Izbor predsjednika i članova Izvršnog odbora Uefe održat će se na Kongresu 24. ožujka u Beču.

Foto: NSBiH

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.

Porto