Lika šport pobjednik završnog turnira PH kadeta

15.04.2013.

Lika šport pobjednik završnog turnira PH kadeta

Proteklog vikenda je u Zagrebu održan završni turnir Prvenstva Hrvatske u malom nogometu za kadete.

Nakon tri dana natjecanja, najbolji su bili mladi malonogometaši MNK Lika športa koji su u finalu nakon šesteraca bili bolji od Male mljekare s 5:4.

Regularni dio utakmice završio je bez pobjednika (2:2), a u drami raspucavanja bolje su se snašli igrači iz Ličkog Osika. Pehar je pobjednicima uručio predsjednik Komisije za mali nogomet Boris Durlen.

 

Treće mjesto osvojili su igrači Kijevo Bilić-Erić Securityja koji su u utakmici "za broncu" svladali Fotex s 5:3.

U odličnoj organizaciji MNK Fusia turnir se odigrao u dvorani Fusio centar na Zagrebačkom velesajmu, a utakmicama je svjedočio i izbornik futsalske reprezentacije Mato Stanković koji je nekoliko igrača odabrao za futsalski kamp koji će biti organiziran nakon što se odradi i završnica juniorskog dijela natjecanja.

Titula najboljeg strijelca otišla je u ruke Zvonimira Šućura (Kijevo Bilić-Erić Security) koji je postigao odličnih 12 golova. Za najboljeg vratara proglašen je Igor Jukić iz pobjedničke ekipe, za najboljeg igrača Silvio Anočić iz Male mljekare, a nagradu fair-play dobila je ekipa Fotexa. Najboljeg strijelca, igrača i vratara organizator je nagradio tenisicama Kelme.

PH kadeta u malom nogometu, završni turnir, poredak:

1. Lika šport
2. Mala mljekara
3. Kijevo Bilić-Erić Security
4. Fotex
5. Novi Marof Reflex
6. Vrgorac GTP
7. Gorovo Saller team
8. Osijek 031

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri