Romeo Jozak među novim doktorima znanosti

01.07.2013.

Romeo Jozak među novim doktorima znanosti

U nedjelju je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana svečana promocija novih doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Rektor zagrebačkog sveučilišta, prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, uručio je novim doktorima znanosti diplomu, povelju te knjigu Dr. Sc.

Na svečanoj promociji sudjelovao je i predsjednik Stručne komisije Hrvatskog nogometnog saveza, Romeo Jozak, koji je bio među 434 nova doktora znanosti u hrvatskoj akademskoj zajednici.

Podsjetimo, Romeo Jozak je 2012. godine doktorirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na temu "Razlike između pojedinih tipova nogometaša na parametrima situacijske efikasnosti" te je tako nakon četverogodišnjeg doktorskog studija zaslužio titulu doktora znanosti s temom iz nogometa.

"Ova promocija označava uspon na jednu novu stepenicu u mom životu. U ostvarenju toga cilja bilo je dosta odricanja i teških trenutaka. Svima onima koji su mi bili podrška i pomoć u ostvarenju ovog cilja, a bilo ih je jako puno, ovom prigodom još jednom od srca zahvaljujem. Zahvaljujem i dragom Bogu na snazi i strpljenju koju mi je dao, a koja mi je toliko trebala. Kao što sam u nedjelju položio akademsku prisegu, tako mi je i želja i obveza da ovo znanje, iskustvo, pa i titulu, i dalje koristim za unaprjeđenje sporta, pogotovo za unaprjeđenje i razvoj našeg nogometa", izjavio je nakon promocije dr. sc. Romeo Jozak.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri