U Bošnjacima, Lužanima i Gašincima

Održani nacionalni razvojni kampovi Središta Osijek

30.05.2016.

Održani nacionalni razvojni kampovi Središta Osijek
Foto: Arhiva HNS

U sklopu Središta Osijek održana su tri nacionalna razvojna kampa za dječake i djevojčice.

Dječaci 2004. i 2005. godišta te djevojčice raznih dobnih uzrasta sudjelovali su na tri nacionalna razvojna kampa Središta Osijek, a koja su održana u Bošnjacima, Lužanima i Gašincima.

U Bošnjacima je, uz domaćinstvo NK Zrinski, kroz tri dana održan nacionalni razvojni kamp Središta Osijek, a na kojem je sudjelovalo 28 dječaka 2004. godišta te 22 dječaka 2005. godišta. Stručni stožer nacionalnog razvojnog kampa činili su instruktor Petar Krpan, instruktor ŽNS-VS Goran Meštrović te treneri Vladimir Dragić, Mladen Obrovac, Slavko Baketa, Ivica Radoš, Zoran Čugalj, Hrvoje Bušić, Dino Kvesić i Ivan Žgela, a koji su s prisutnim dječacima odradili selektivne treninge.

Uz domaćinstvo NK Svjetlost u Lužanima je također održan nacionalni razvojni kamp, a na istom su stručni stožer činili instruktor Petar Krpan, instruktori ŽNS-BPŽ Marjan Zovko i Josip Degmečić te treneri Vinko Bartolović, Dominik Maduna, Tomislav Kljajić, Goran Jelinić, Alen Hasečić, Josip Barišić i Stjepan Renić. Prvoga dana na Kampu je sudjelovalo 20 dječaka 2004. godišta te 15 dječaka 2005. godišta, dok je narednoga dana na Kamp stiglo 18 dječaka 2004. godišta te 17 dječaka 2005. godišta. Trećega dana na Kampu su treninge odradile djevojčice, a njih je pristiglo 18.

Foto: Arhiva HNS

Hrvatski omladinski športski klub Gašinci (HOŠK) bio je domaćin još jednog nacionalnog razvojnog kampa Središta Osijek, a uz instruktora Petra Krpana na Kampu su sudjelovali treneri Stjepan Milković, Zdravko Ivić, Ivan Denić, Stjepan Jukić, Mario Udovčić, Domagoj Vragolović, Marko Mijakić te Dario Dundović. Na Kampu je prvoga dana sudjelovalo 17 dječaka 2004. godišta te njih 28 2005. godišta, dok su drugoga dana pristiglo još dvojica dječaka 2005. godišta. Na Kampu su trećega dana trenirale djevojčice, a sudjelovalo je njih 12 različitih dobnih uzrasta.

"Iza nas su nacionalni razvojni kampovi Središta Osijek. Jako sam zadovoljan kako je sve prošlo, kampovi su odrađeni prema planu i programu. Odaziv je bio dobar, ima mnogo talentirane djece i stoga ne treba strahovati za hrvatsku nogometnu budućnost. U odnosu na protekle godine sve je veći i odaziv djevojčica koje dolaze u sve većem broju i prijavljuju se za treninge. Vidljiv je njihov napredak i razvoj ženskog nogometa. Sve je odlično odrađeno, kako treninzi tako i radni sastanci prije i poslije kampova i vjerujem kako Vatreni ne trebaju strahovati jer smo nogometno talentirana nacija. Pokazalo se još jednom kako je održavanje nacionalnih razvojnih kampova odličan potez HNS-a te se njima postiže velik uspjeh", kazao je po održanim kampovima Središta Osijek instruktor Krpan.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri