Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Korejski savez zahvalio HNS-u

"Impresionirani smo
sustavom i
rezultatima HNS-a"

12.02.2019.
"Impresionirani smo sustavom i rezultatima HNS-a"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predstavnici Korejskog nogometnog saveza (KFA) zahvalili su Hrvatskom nogometnom savezu za primanje i prezentacije koje su poslušali tijekom stručne posjete ovoga siječnja, prilikom koje su boravili u sjedištu Saveza te u Nogometnoj akademiji HNS-a. 

Članovi stručne delegacije Korejskog nogometnog saveza u Zagrebu su s predstavnicima HNS-a razgovarali o razvoju mlađih uzrasta, o razvojnim programima te o edukaciji trenera u Hrvatskoj. Posjetili su i Nogometnu akademiju HNS-a, gdje su razgovarali s voditeljima Akademije te kratko posjetili Medicinski simpozij. Također su se sastali s izbornikom Vatrenih Zlatkom Dalićem, koji je govorio o uspjehu svjetskih doprvaka na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Nakon završetka posjeta, izvršni direktor Myungbo Hong u dopisu je zahvalio HNS-u na gostoprimstvu:

"Priprema i materijali koje ste podijelili za vrijeme našeg posjeta pružili su nam uvid u strukturu HNS-a koja je na izuzetnoj, svjetskoj razini. Želim zahvaliti zaposlenicima HNS-a što su izdvojili vrijeme da podijele svoje znanje i stručnost."

Dodao je i kako vjeruje da će suradnja s HNS-om doprinijeti razvoju nogometa u Koreji i Aziji:

"Posjet Hrvatskom nogometnom savezu na puno je načina potvrdio izvrsnu razinu razvoja nogometa u Hrvatskoj. Od impresivnih dostignuća reprezentacije i sustava razvoja mlađih uzrasta, do tehničke edukacije i edukacije za trenere, svi smo bili vrlo impresionirani profesionalizmom i sustavom koji se trenutačno koristi u HNS-u. Siguran sam kako će znanje podijeljeno za vrijeme našeg posjeta te buduće suradnje u sklopu Memoranduma o razumijevanju biti od velike koristi za KFA te za sveukupni razvoj nogometa u Aziji."

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.