Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Županijski savezi

Sjajna infrastruktura NK Frankopan

Održan sastanak MNO
središta Osijek u
Rokovcima

21.05.2020.
Održan sastanak MNO središta Osijek u Rokovcima
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Nogometni klub Frankopan Rokovci bio je domaćin sastanka Međužupanijskog nogometnog odbora središta Osijek te se pritom pohvalio novom infrastrukturom.

Čelni ljudi četiri slavonska nogometna saveza posjetili su Rokovce u općini Andrijaševci te su se uvjerili u sjajne uvjete koje je Nogometni klub Frankopan osigurao svojim nogometašima. Projekt obnove i izgradnje nove infrastrukture vrijedan je pet milijuna kuna.

foto: Arhiva HNS

Na sastanku su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a i predsjednik ŽNS-a Osječko-slavonske županije Ante Vučemilović-Šimunović, predsjednik ŽNS-a Brodsko-posavske županije Dubravko Galović, predsjednik ŽNS-a Požeško-slavonske županije Drago Lucić i predsjednik ŽNS-a Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, kao i tajnici ŽNS-a.

foto: Arhiva HNS

Na dnevnom redu bile su razne aktualnosti vezane za natjecanja na razini središta odnosno županija, uključujući kalendare natjecanja u 3. HNL, MŽNL i mladeži.

Domaćine su predstavljali predsjednik NK Frankopan Tomislav Škegro te Damir Dekanić, načelnik općine Andrijaševci, koja je također sudjelovala u projektu izgradnje sjajne infrastrukture u Rokovcima.

foto: Arhiva HNS

Učitaj više