Preostali kontingent

Od utorka u prodaji još ulaznica za EURO 2020

31.05.2021.

Od utorka u prodaji još ulaznica za EURO 2020
Foto: UEFA

UEFA će od utorka, 1. lipnja, u prodaju pustiti preostale raspoložive ulaznice za nadolazeće Europsko prvenstvo.

S obzirom na promjenu gradova domaćina, povrat ulaznica, povećane kapacitete stadiona i puštanje u prodaju ulaznica za mjesta s ograničenim pogledom, zainteresirani navijači još uvijek imaju priliku uživo pratiti utakmice Europskog prvenstva.

U utorak, 1. lipnja u 14:00 sati u prodaju će biti puštene ulaznice za utakmice u Sevilli i St. Peterburgu, a u prva 24 sata prednost će imati navijači kojima su poništene ulaznice za utakmice u Bilbau i Dublinu. 

Od srijede, 2. lipnja, dostupne će biti preostale ulaznice za utakmice u Sevilli i St. Peterburgu, dok će preostale ulaznice za utakmice u Budimpešti biti raspoložive po načelu najbrže prijave. 

Od petka, 4. lipnja, prilika za kupovinu ulaznica, po načelu najbrže prijave, bit će omogućena navijačima kojima su u svibnju poništene ulaznice za utakmice u preostalim gradovima domaćinima. Na raspolaganju će biti ulaznice koje su postale dostupne zbog povrata, povećanih kapaciteta i puštanje u prodaju ulaznica za mjesta s ograničenim pogledom. 

Svi kupci ulaznica zaprimit će e-mail poruku s opisom postupka kupovine, 24 sata prije nego što ulaznice postanu raspoložive.

Prije kupovine ulaznica, radi potvrde mogućnosti putovanja, potrebno je provjeriti važeće epidemiološke mjere u zemljama u kojima se odigravaju utakmice Europskog prvenstva.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri