Vinkovci domaćin

Odigrana završnica državnog školskog prvenstva petih i šestih razreda 

05.06.2022.

Odigrana završnica državnog školskog prvenstva petih i šestih razreda

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza na stadionu Nogometnog kluba Cibalia u Vinkovcima odigrana je završnica Državnog školskog prvenstva u mini nogometu za pete i šeste razrede.

 

Titule državnih prvaka osvojili su učenici Osnovne škole Alojzije Stepinac iz Zagreba i učenice Osnovne škole Prelog. Dječaci iz Zagreba pobjedu su odnijeli rezultatom 3:1 protiv Požege, a djevojčicama iz Preloga pobjeda je pripala rezultatom 4:1 protiv Pleternice.

Skupinu Sjever predstavljali su već spomenuti učenici Osnovne škole Alojzije Stepinac iz Zagreba i učenice Osnovne škole Prelog, skupinu Zapad učenice Osnovne škole Novska i učenici Osnovne škole Dubovac iz Karlovca, skupinu Jug učenici Osnovne škole Kralj Zvonimir iz Solina i učenice Osnovne škole Petar Kružić iz Klisa, a skupinu Istok djevojčice iz Osnovne škole Fra Kajo Adžić iz Pleternice i dječaci Osnovne škole Julije Kempf iz Požege.

Završnicu su svojim prisustvom uveličali predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, član Izvršnog odbora Josip Kuterovac, glavni instruktor Petar Krpan, instruktor Središta Osijek Marin Smoje i grassroots manager Antonio Grahovac. Susrete je pratio i Marin Horvat, član izvršnog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza. 

“Ozračje je bilo fenomenalno, lijepo je vidjeti koliko su ove djevojčice i dječaci sretni što mogu biti dio ove priče. Uvjeti na stadionu Cibalije bili su odlični, navijači vrlo bučni, sve u svemu moja ocjena je pet plus!”, rekao je Petar Krpan.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri