Pobjeda u prvom susretu

Alumnusu prednost u finalnoj seriji PH

25.05.2014.

Alumnusu prednost u finalnoj seriji PH
Foto: Arhiva HNS

U petak 23. svibnja u zagrebačkoj Martinovci odigrana je prva utakmica finalne serije prvenstva Hrvatske u malom nogometu između MNK Alumnus i MNK Novo Vrijeme Apfel.

Pred oko 500 gledatelja MNK Alumnus je bio uspješniji od Makarana i slavio rezultatom 4:1.

Prvo poluvrijeme, u kojemu nijedna od momčadi nije previše riskirala, završilo je 0:0. U drugom dijelu mreže su mirovale do 30. minute kada Penava koristi pogrešku Fetiča i dovodi momčad Alumnusa u vodstvo.

U 33. minuti utakmica je odlučena. Matošević solo-prodorom prolazi kroz obranu gostiju i snažnim udarcem s deset metara pogađa za 2:0 domaćina. Do kraja se odigralo bez prevelike neizvjesnosti. Prvo je u 37. minuti hrvatski reprezentativac u redovima Alumnusa Matija Capar postigao pogodak za 3:0 da bi Vranješ u istoj minuti poentirao za 3:1.

I treći reprezentativac Alumnusa, Kristijan Grbeša, upisao se u strijelce prije kraja utakmice. Koristi dubinsko proigravanje suigrača, zaobilazi istrčalog vratara gostiju i postavlja konačnih 4:1.

Ovom pobjedom Alumnus je poveo 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobjede. U utorak, 27. svibnja, u Makarskoj igra se druga finalna utakmica gdje će Novo Vrijeme pred svojim navijačima pokušati poravnati rezultat.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri