Nogometna edukacija

Počele prijave za novo izdanje CFM-a

06.06.2014.

Počele prijave za novo izdanje CFM-a

U rujnu ove godine kreće drugo izdanje edukacije za nogometne djelatnike pod nazivom "Certificate in Football Management". Ovdje možete pronaći obrazac za prijavu...

Engleski i Hrvatski nogometni savez odabrani su od strane Uefe za pilot projekt koji je uspješno okončan krajem prošle godine. Cilj ovog programa je razvijanje managerskih vještina nogometnih djelatnika u nacionalnim nogometnim savezima.

U novom izdanju CFM-a, hrvatskim nogometnim djelatnicima pridružit će se kolege iz Bugarske, BiH, Grčke, Makedonije i Slovenije kako bi obogatili svoja znanja i stekli vrijedan Uefin certifikat.

Program se sastoji od šest interaktivnih modula putem internetskog modula i tri seminara.

Svaki modul i seminar bavi se ključnim područjima upravljanja nogometom u nacionalnim savezima, a pripremili su ih i provode ga međunarodno priznati akademski stručnjaci. UEFA CFM traje osam mjeseci. Certifikati se izdaju putem "Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP)”, Sveučilišta u Lausannei.

OVDJE možete pronaći više informacija o programu Certificate in Football Management.

Program edukacije namijenjen je isključivo djelatnicima Hrvatskog nogometnog saveza, županijskih nogometnih saveza te klubova 1. i 2. HNL te liga.

Obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite sekciju "Nogometna akademija".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri