Treći seminar Uefinog obrazovnog programa

17.06.2013.

Treći seminar Uefinog obrazovnog programa

Ovoga tjedna se u Nogometnoj akademiji HNS-a održava treći seminar obrazovnog programa Uefe i Hrvatskog nogometnog saveza.

Obrazovni program "UEFA Certificate in Football Management" je pilot program Uefe u kojem osim HNS-a sudjeluje i Engleski nogometni savez (FA), a koji za cilj ima razvijanje managerskih vještina nogometnih djelatnika.

Program se sastoji od deset modula, od kojih su šest interaktivni moduli putem internetskog modula (e-learning) dok se ostala četiri modula realiziraju kroz dvodnevna predavanja. Svaki modul bavi se ključnim temama u području upravljanja u nogometnim strukturama - Organizacija u europskom i svjetskom nogometu, Strategija i strateško upravljanje, Operativno upravljanje, Organizacija značajnih događaja, Marketing i sponzorstva, Unutarnje i vanjske komunikacije.

U utorak i srijedu (18. i 19. lipnja) pred polaznicima je treći seminar na kojem su tema marketing i komunikacije. Ispred HNS-a će ih pozdraviti voditelji projekta, Ivančica Sudac (voditeljica Međunarodnih poslova i odjela za licenciranje) i Boris Kubla (voditelj stručnog osposobljavanja), a ispred Uefe Valentina Mercolli. Polaznicima će se obratiti i Nina Pavlović, voditelja Grassroots programa pri HNS-u koja je diplomirala na Uefinom programu Football Management.

Prvoga dana seminara predavanja će održati Uefin marketinški manager Noel Mooney (strategija marketinga) i event manager HNS-a Alan Balen (marketing i sponzorstva).

U srijedu će glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak govoriti o komunikacijama i odnosima s javnošću u hrvatskom nogometu, a Uefin stručnjak Alexis Dedes o aktualnim komunikacijskim izazovima u nogometnim organizacijama.

Program se provodi u razdoblju od 10 mjeseci, a uspješni polaznici primit će odgovarajuće potvrde odnosno certifikate koje izdaje Swiss Graduate School of Public Administration Sveučilišta u Lausannei.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri